Letní grilování ...
O Restauraci Terasa

O nás 

   

J Í D E L N Í    L Í S T E K

 

 33 cl Polévka dle denní nabídky                    35Kč

 

 Penne s kuřecím masem a brokolicí            135Kč

 

200g Kuřecí steak                                         119Kč

200g Vepřový steak                                      129Kč

 

150g Smažený kuřecí řízek                            99Kč

150g Smažený vepřový řízek                        99Kč

80g Smažený sýr                                           65Kč

 

Bramborové hranolky/krokety            40Kč/45Kč

Vařené brambory/opékané brambory  30Kč/40Kč 

Tatarská omáčka                                             15Kč

Pepřová omáčka                                              29Kč

 

Míchaný zeleninový salát                                39Kč

Šopský salát                                                     69Kč

Obědový salát s kuřecím masem a toastem   129Kč

 

 

Palačinka s ovocem a šlehačkou                     65Kč

Zmrzlina se šlehačkou                                     39Kč

Zmrzlinový pohár s malinami                          65Kč

Zmrzlina s vaječným likérem a šlehačkou     65Kč

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Týdenní menu 16.9 - 22.9

 

 

 

Menu č.3 Smažený  kuřecí řízek, vařené brambory       109Kč

Menu č.4 Vepřový steak, pepřová omáčka, hranolky 139Kč

Menu č.5 Obědový salát s balkánským sýrem, toast    109Kč      

 

 

Denní menu č. 1 - 89Kč , menu č.2 – 99Kč

Pondělí 

Polévka cibulačka

1.szegedinský guláš, houskový knedlík

2.kuřecí steak, zelenina na másle, vařené brambory

 

 

Úterý                     

Polévka gulášová

1. smažená drůbeží játra, hranolky, tatarka

2. srbská krkovička na grilu, pečené brambory

 

 

Středa  

Polévka špenátová

 1.grilovaná klobása, mexické fazole, chléb

 2.vepřový vrabec, kapusta, vařené brambory

 

 Čtvrtek  

Polévka kuřecí vývar

 1.francouzské brambory, čalamáda

 2.kuře na paprice, penne

 

 

Pátek   

Polévka chalupářská

 1.vepřový steak, zeleninová rýže

 2.bramborák se zelím a uzeným masem

 

 

 Info o alergenech u obsluhy.

Účtenku EET obdržíte u pokladny na baru